Dobrodošli na našu web prezentaciju!

O NAMA

"BIOPRODUKT PROIZVODNJA" je društvo sa ograničenom odgovornošću osnovano 2007. godine u Čačku. Nastalo pod okriljem višegodišnje porodične tradicije, ovo preduzeće je danas specijalizovano za proizvodnju, doradu, pakovanje i promet širokog asortimana semena ratarskih, povrtarskih, krmnih kultura kao i cveća.


Od svog osnivanja “Bioprodukt proizvodnja” poklanja posebnu pažnju i trud održavanju ugodne i dinamične radne atmosfere među svojim zaposlenima, dok stručnost i profesionalnost takođe karakterišu naše poslovanje sa domaćim i stranim partnerima.


Danas spadamo u preduzeće srednje veličine u kome se semenska proizvodnja vrši na preko 600ha sopstvenog zemljišta i više od 30 stalno zaposlenih radnika doprinosi efikasnom i pouzdanom obavljanju poslovnih delatnosti. Pored toga, zainteresovani smo i za konstantno proširenje naših proizvodnih i prometnih kapaciteta kao i sticanje novih poslovnih saradnji u zemlji i inostranstvu.


Naš osnovni cilj je proizvodnja i pouzdan promet visoko kvalitetnog semena zbog čega aktivno radimo na usavršavanju i širenju mreže maloprodajnih i veleprodajnih objekata.


Naša poslovna kultura vodi se promocijom iskustva, kompetentnosti kao i pouzdanosti kako na domaćem tako i na inostranom terenu.

Bioprodukt Proizvodnja

VAŠ SIGURAN PARTNER PREKO 30 GODINA

upoznajTE naš proizvodni asortiman
  • BESPLATNA DOSTAVA

    Važi za sve pošiljke preko 50000 RSD.

  • INFO TELEFON: PON-PET (09 - 15h)

    +381 69 1 279 279

  • SIGURAN PARTNER

    Preko 30 godina iskustva